مـــعـــ * ــكم بدأنــ*ـــا . . ومــعــــ*ــكم نكـــ*ـــمل الطـــ*ـــريــق
 
الرئيسيةس .و .جبحـثالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 كفتة الجمبري بالارز..

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
اسيرة الاحلام
مشرفة قسم الطبخ والمأكولات
avatar

انثى عدد الرسائل : 568
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 26/01/2008

مُساهمةموضوع: كفتة الجمبري بالارز..   الثلاثاء يوليو 01, 2008 7:00 am

كفتة الجمبرى بالارز

المقادير
كيلو جمبرى مقشر
كوب ارز مطحون
ستة فصوص ثوم
بصلة
ملح -فلفل اسود ناعم-كمون- شطة
خضرة (بقدونس -كسبرة شبت )
ولعمل الصلصة ( كوبان طماطم - ثوم- وزيت )


الطريقة

1-افصلى ربع كمية الجمبرى واخلطى الباقى مع كل المكونات واضربيهم فى الكبة
2-دقى ربع كمية الجمبرى دق خفيف وضفيهم الى الخليط واعجنيهم
3- يشكل اصابع ويقلى فى الزيت
4-نصف الكمية تقدم فى طبق مع البقدونس
5- والباقى يوضع فى صلصة الطماطم
6-لعمل الصلصة (سخنى قليل من الزيت ويضاف الثوم المفرى حتى يصفر ضيفى الطماطم وتبليها
بقليل من الملح والفلفل والكمون وشطة حسب الرغبة )
flower
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
مدوخ البنات
مشرف قسم النقاشات الجادة
avatar

ذكر عدد الرسائل : 1205
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 28/01/2008

مُساهمةموضوع: رد: كفتة الجمبري بالارز..   الأربعاء يوليو 02, 2008 5:36 am

ممممممممممممم


ما بحب الجمبري مش زاكي كتير

ولو تشوفو أبل مينطبخ هههههههه بتحرمو تاكلو \
\\مشكورة كتير

_________________


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
اميرة العذاب
عضو فعال
avatar

انثى عدد الرسائل : 162
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 31/01/2008

مُساهمةموضوع: رد: كفتة الجمبري بالارز..   الجمعة يوليو 11, 2008 2:47 am

يسلموووووو كتير اسيرة
والله انو هالأكلات يلي بتجيبيها جديدة علي,
وبتخليني يعين انشالله ست بيت وطباخة منيحة في المستقبل

مشكورة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
كفتة الجمبري بالارز..
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عالهوا سوا :: ؛¤ّ,¸¸,ّ¤؛°`°؛¤ قسم البنوتات والشباب ¤؛°`°؛¤ّ,¸¸,ّ¤؛ :: ღ الطبخ والماكولات ღ-
انتقل الى: